Talgulistele on rongisõit poole hinnaga

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Teeme ära" Valga linna talgud. Foto on illustratiivne.
"Teeme ära" Valga linna talgud. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

29. aprillist 7. maini saavad "Teeme ära" talgupäeval osalejad sõita rongiga poole hinnaga. Sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele. 

"Teeme ära" talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liikme Tarmo Tüüri sõnul on poole hinnaga rongipilet talgulistele nii tugi kui ka tunnustus. „Kõik kümned tuhanded eestimaalased, kes oma vabast tahtest lähevad appi talgute korraldajatele ja aitavad häid algatusi ellu viia, väärivad tunnustust ja tänu," ütles Tüür.

„Piletisoodustus talgulistele kehtib nii tava- kui ka ekspressrongides kogu järgmise nädala. Kutsume eestimaalasi "Teeme ära" talgutel osalema. Soodsama piletihinnaga toetab Elron talguliste kohalejõudmist sinna, kus neid kõige rohkem vajatakse,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

See on kolmas aasta, mil Elron paneb õla alla üle-eestilisele talgupäevale.

"Teeme ära" talgupäev on igakevadine suursündmus, kus kümned tuhanded eestimaalased tulevad kokku ning võtavad ühiselt käsile kodukandi kõige pakilisemad tööd. Iga inimene saab valida just talle sobiva talgu ning registreerida end kirja aadressil www.teemeara.ee

Talgupäeva meeskond väljastab igale registreerunule talguhundi passi, mis kinnitab tema osalemist talgupäeval ja võimaldab saada osa talgupäeva partnerite eripakkumistest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles