Sotsiaaltöö tegijaid napib

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Valgamaa kutse­õppekeskuses jätkub sotsiaal­hooldus­erialadele nii õppureid kui kutsemeistrivõistlustele võistlejaid, on sotsiaalhoolekandesse töökäsi jätkuvalt vajaka. Pildil eelmise aasta kutsemeistrivõistlused «Noor meister 2016».
Kuigi Valgamaa kutse­õppekeskuses jätkub sotsiaal­hooldus­erialadele nii õppureid kui kutsemeistrivõistlustele võistlejaid, on sotsiaalhoolekandesse töökäsi jätkuvalt vajaka. Pildil eelmise aasta kutsemeistrivõistlused «Noor meister 2016». Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl, Pukas, Sangastes ja Paluperas saavad tööd uued tugiisikud ja hooldustöötajad – kui neid vaid leida õnnestuks.

Otepää sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armoliku sõnul peaks septembrist tööd saama kuus inimest. Seda tänu sellele, et vald taotles võimalust hakata pakkuma juba eelnevalt osutatud sotsiaalteenuste kõrval veel teisigi.

«Nüüd võetakse tööle neli koduhooldustöötajat ja kaks tugiisikut, keda vastavalt vajadusele koolitatakse. Seega ei pea ametikohtadele kandideerijatel olema algul isegi eriharidust,» selgitas Armolik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles