Jooksul osales ka staarisaate finalist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 22. aprillil sai teoks heategevuslik järvejooks Tõrvas Vanamõisa järve ääres, millest kogutud tulu läheb Vanamõisa järve äärde lasteatraktsiooni soetamiseks.

Jooksuga tähistati ka 80 aasta möödumist sellest kuupäevast -- 21. aprill 1937 --, mil valitsus Tõrvale suvituslinna tiitli andis.

"Oli päikest ja oli lörtsi, kuid lastejooksul ja järvejooksul -- lühike umbes 900 meetrit ja pikk distants 3,3 km -- oli muutlikule ilmale vaatamata osalejaid kokku 65 inimest ja tulu kogunes 230 eurot Varasemalt oli kokku lepitud, et järvejooksul kogutud tulule lisab Tõrva linn omalt poolt sama palju juurde," selgitas Tõrva abilinnapea Piret Karu.

Jooksul parimaid välja ei selgitatud, eesmärk oli tulla välja liikuma ja sealjuures koos anda oma panus lasteatraktsiooni soetamiseks randa.

Avanumbrite eest tantsuklubi HOP tantsijad ja juhendajad Kerli Vessin ja Liia Ruusmann. Sandra Viljumson korraldas soojenduszumba. OÜ Vahtre VK aga hoolitses selle eest, et oleks jagada jäätist kõigile osalejatele.

Valgamaa Tervisenõukogu toel teoks saanud jooksu korraldasid Tõrva linn ja MTÜ Tõrva Spordiselts eestotsas linna spordimetoodiku Tiina Neumanniga. Üritust juhtis Kristjan Moorast ja jooksjate innustamiseks sportis jooksul kaasa ka tõrvakast superstaarisaate finalist Gertu Pabbo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles