Puka, Sangaste ja Otepää valla elanikud avaldavad arvamust

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval ja esmaspäeval toimub Sangaste ja Otepää vallas rahvaküsitlus, et selgitada välja elanike arvamus valitsuse algatatud Otepää, Puka ja Sangaste valla ühinemise kohta.

Küsitlusel saavad osaleda vähemalt 16aastased isikud, kelle elukoht on rahvastikuregistri andmetel seisuga 1. aprill 2017 eespoolnimetatud valdades. Küsitlusel tuleb vastata ühele küsimusele: „Kas toetate Otepää, Puka ja Sangaste valla ühinemist ühtseks omavalitsusüksuseks?” Vastusevariantideks on „Jah” ja „Ei”. Rahvaküsitluse käigus saab vastaja anda ühe hääle.

Rahvaküsitlus viiakse läbi elektrooniliselt ja küsitluspunktis. Elektrooniline hääletus toimub täna õhtul kella kaheksani ning küsitluspunktidest saab arvamust avaldada Sangaste vallamajas ja Otepää kultuurikeskuses täna ja esmapäeval kella kümnest hommikul kelle kuueni õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles