Messile tuleb ligi 40 tööpakkujat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval toimuvale Liivimaa töömessile tuleb töökäsi otsima ligemale 40 ettevõtet. Eelmisel kevadel korraldatud töömessilt käis läbi tuhat inimest, kes otsisid tööd või uusi töövõimalusi.
Neljapäeval toimuvale Liivimaa töömessile tuleb töökäsi otsima ligemale 40 ettevõtet. Eelmisel kevadel korraldatud töömessilt käis läbi tuhat inimest, kes otsisid tööd või uusi töövõimalusi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Liivimaa töömess Valga kultuurikeskuses viib neljapäeval taas kokku tööpakkujad ja -otsijad. Tööd pakutakse nii Eestis kui Lätis ning kohale on oodata ligemale 40 ettevõtet.

Lätist osaleb üheksa tööandjat. Kohale tuleb Valmiera klaasitootmisettevõte, kes otsib tootmise operaatoreid, juhiabi ja vahetuse ülemat. Kassapidajaid otsib Mego ja Maxima nii Eesti kui Läti poolele.

«Eestist esindatud ettevõtetest kolmandik on väljastpoolt Valgamaad. Messil on ka uusi osalejaid, näiteks Combiwood OÜ, Olerex AS, Taagepera Loss OÜ, Valga gümnaasium, Cristella VT OÜ, Agron Halduse OÜ,» loetles töötukassa Valga osakonna juhataja Merike Metsavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles