Uus kiirtoidukoht pakub Gruusia šašlõkki

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirtoidurestoran asub Alko1000 ees teisel pool parkimisplatsi. Ostjatest kahe nädala jooksul toidukoha omanike Rein Laksi ja Dagnar Mažorovi kinnitusel puudust olnud pole.
Kiirtoidurestoran asub Alko1000 ees teisel pool parkimisplatsi. Ostjatest kahe nädala jooksul toidukoha omanike Rein Laksi ja Dagnar Mažorovi kinnitusel puudust olnud pole. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga-Valka piiril hiljuti uksed avanud kiirtoidurestoran pakub kehakinnitust nii reisist väsinud alkoturistidele kui kohalikele lihagurmaanidele.

Uus restoran asub Alko1000 poe ees teisel pool parklat ning nimi on sel konkreetne: Good Food ehk hea toit. Konkreetne on ka toiduvalik. «Kebabid, grillburgerid, šašlõkk. Ega ma väga suureks seda menüüd ei aja,» selgitas söögikoha kokk ja juhataja Rein Laks. «Inimene peab aru saama, et on suur kebab, väike kebab; suur burger, väike burger – ei ole rohkem vaja.»

Selle võrra kõrgem olevat aga toidu kvaliteet. Idee toidukoht luua tuligi sellest, et Laks ja temaga koos restorani omanikfirma MD Food osanik olev Dagnar Mažorov on suured kebabiarmastajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles