Valimiste favoriit on senise linnajuhi nimekiri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei maksa lasta ennast pintsakust ja ametlikust kabinetist ära petta. Valka linnapea Vents Armands Krauklis pole mitte alati tõsine linnajuht, vaid paar korda aastas ka juba 30 aastat tegutsenud ansambli Bumerangs lõbus laulu- ja pillimees. Nädalavahetustel kehastub ta aga muusikaliseks konduktoriks.
Ei maksa lasta ennast pintsakust ja ametlikust kabinetist ära petta. Valka linnapea Vents Armands Krauklis pole mitte alati tõsine linnajuht, vaid paar korda aastas ka juba 30 aastat tegutsenud ansambli Bumerangs lõbus laulu- ja pillimees. Nädalavahetustel kehastub ta aga muusikaliseks konduktoriks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäev oli viimane päev, mil erakonnad ja valimisliidud võisid 3. juunil peetavateks Läti kohaliku omavalitsuse valimiseks kandidaatide nimekirju registreerida.

„Valka piirkonnas kandideerib meie andmetel kolm nimekirja – kui just mõni üllataja viimasel hetkel nimekirja kokku ei saanud,“ ütles Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija reporter Inga Karpova.

Suurimad võiduvõimalused on tema hinnangul senise linnajuhi Vents Armands Krauklise Vidzeme partei nimekirjal, millel ka praeguses kihelkonnaduuma koosseisus suur enamus on – kokku ongi duumas praegu esindatud vaid kaks nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles