Valga väikesed loodusesõbrad osalevad konkursil

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuni 7. maini saavad kõik huvilised hääle anda oma lemmikule Keskkonnakäpa kandidaatide seast. Hääletada saab konkursi veebilehel. Valgamaalt on keskkonnasõbraliku klassi tiitlile kandideerimas Valga põhikooli 3.d klass ja õpetaja Kairi Voode. Klassi õpilased osalevad mitmesugustes keskkonnaprojektides, saades tunnustusi. Õuesõpe ja looduse uurimine on neile tähtis osa õppetööst.

Klassi ja õpetaja konkursile esitanud lapsevanema sõnul väärivad nad innuka uuendaja tunnustust, sest innustavad ka teisi klasse projektides osalema. Õpetaja kirjutas sellel õppeaastal tervele koolile KIKi projekti, milles õpilased saavad tasuta osaleda loodusõppekäikudel.

Suur tähtsus on rühmatöödel. Juba kahel õppeaastal on klass osalenud Võrumaa kutsehariduskeskuse projektis «Talvised külalised linnumajas». Sel aastal osalesid lapsed Balsnacki konkursil «Kõige linnusõbralikum klass», kus 3.d oli finaalis kahe nominatsiooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles