Valgamaal filmitud kaadrid jõuavad Põhja-Ameerika kinodesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustad, kaltsudes ning karvased – just sellised näevad välja tegelased Rainer Sarneti mängufilmis «Rehepapp». Seekord on vanadest eestlastest pildile jäänud Jaan ehk Meelis Rämmeld.
Mustad, kaltsudes ning karvased – just sellised näevad välja tegelased Rainer Sarneti mängufilmis «Rehepapp». Seekord on vanadest eestlastest pildile jäänud Jaan ehk Meelis Rämmeld. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Prestiižne levifirma soetas olulises osas Valgamaal üles võetud mängufilmi “November” Põhja-Ameerika õigused vahetult enne filmi rahvusvahelist esilinastust.

24. aprillil toimus Rainer Sarneti fantaasiafilmi “November” rahvusvaheline esilinastus Tribeca filmifestivalil Ameerika Ühendriikides. Eestist olid filmi esindamas režissöör Rainer Sarnet, produtsent Katrin Kissa ja näitlejad Rea Lest ning Jörgen Liik.

Vahetult enne esilinastust omandas prestiižne levifirma Oscilloscope Laboratories filmi Põhja-Ameerika õigused ning Andrus Kivirähki armastatud romaanil põhinev film jõuab sealsete kinode ekraanidele juba 2017. aasta teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles