14-aastane tüdruk on tänu vihjele üles leitud

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palus kaasabi, selgitamaks alaealise tüdruku asukohta, kes pidi pärast nädalajagu Tartus viibimist tagasi koju Sauele pöörduma, kuid polnud seda seni teinud.

Tüdruk lahkus Harjumaal Sauel asuvast kodust Tartusse poiss-sõbrale külla 14. aprillil ning pidi tagasi koju minema 23. aprilliks. Viimati oli emal lapsega kontakt 24. aprilli õhtul, kui nad telefonitsi tülitsesid. Pärast seda lülitas tüdruk telefoni välja ning samamoodi on välja lülitatud ka noormehe telefon, kellega tüdruk võib koos aega veeta.

Hädaabinumbril laekus kolmapäeva õhtuks vihje, et otsitav tüdruk võib viibida Tartumaal. Politseipatrull kontrollis antud aadressi ning sealt tüdruk ka leiti. Tema elu ega tervis õnneks ohus ei olnud. Kuna tegu on siiski alaealisega, toimetab politsei ta turvaliselt vanemate juurde tagasi. Politsei tänab vihje edastanud helistajat, kelle abiga lahenes kiirelt ühe pere mure  lapse pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles