Noored saavad oma huvidega tegelemiseks toetust

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored. Foto on illustratiivne.
Noored. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Nugis/

Aasta jooksul saavad kõik 7-26aastased Tõrva, Helme, Hummuli ja Põdrala piirkonna noored taotleda toetust erinevateks huvitegevusteks.

Huvitegevuse fondist on noortel võimalik toetust taotleda kogu aasta jooksul, et osaleda huvitegevuses, mis toimub väljaspool piirkonda. Selle abil saab kompenseerida kõiki huvitegevusega seotud kulutusi, nagu osalustasud, transport ning vajalikud vahendid.

Ühe noore kohta on võimalik toetust küsida kuni 300€ õppeaastas. Taotluste arv ei ole piiratud ning taotluse võib esitada nii noor, lapsevanem või noore seaduslik esindaja kui ka treener või juhendaja. Toetuse eraldamine sõltub tegevuskava eelarve vahenditest ja taotlejate arvust.  

Toetuse andmise aluseks on ENTK poolt kinnitatud Valgamaa I koostöögrupi tegevuskava ja toetus eraldatakse varasemalt koostöögrupi poolt kokkulepitud tingimustel.

Huvitegevuse fondist toetuse saamiseks tuleb täita taotlusvorm ning viia see paberkandjal ühe piirkonna noortekeskuse noorsootöötajale või saata digiallkirjastatult fond@torva.ee. Toetuse saamise otsustab komisjon 30 päeva jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles