Intervjuu: Itaalia õnnekütt on leidnud piirilinnas rahu

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased seitse aastat Eestis elanud 
Alexander Tacconi on oma Valga korterisse loonud pisikese, kuid võimeka stuudio, kus mees tegeleb südamelähedase psytrance-muusikaga.
Viimased seitse aastat Eestis elanud Alexander Tacconi on oma Valga korterisse loonud pisikese, kuid võimeka stuudio, kus mees tegeleb südamelähedase psytrance-muusikaga. Foto: Taavi Niittee

Itaalia väikelinnast San Giacomost pärit muusik Alexander Tacconi, esinejanimega Witchfreak, on Eestis elanud seitse aastat. Siin on ta endale leidnud armastava elukaaslase ning kauaotsitud meelerahu. Enamik tema igapäevast möödub Valga üürikorterisse ehitatud stuudios, kus sünnib muusika, mille austajaid on Eestis tõenäoliselt käputäis.

Kuidas Eestisse elama sattusite ja mida sellest varem teadsite?

Varem ei teadnud praktiliselt midagi. Isegi kaardil poleks vist osanud Eestile osutada (naerab). Kõik algas sellest, kui sattusin kaheksa aasta eest Taani väikesaarele Samsøle hooajalisele tööle maasikaid korjama ning kohtasin seal gruppi eestlasi (Tõrvast – toim), kes kohe alguses rabasid oma iseloomu ja omapäraga. Nad olid vaiksed, kuid teadsid, millal ja mida rääkida, ning see on omadus, mida inimestest kaua otsinud olin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles