Valga kool võitis mälumänguhooaja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistkonna kapten oli Rainer Kuutma
Võistkonna kapten oli Rainer Kuutma Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Liivimaa kutsekoolide seekordse mälumänguhooaja viimane voor leidis aset 28. aprillil Räpina aianduskoolis. Küsimused koostas selleks vooruks Põlva kooli direktor Koit Nook.

Võitjaks osutus Valgamaa kutseõppekeskuse õpetajate viieliikmeline võistkond, kes edestas teise koha saanud Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli esindust.

Kolmas koht läks jagamisele võrdse punktiarvu kogunud Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli ning Räpina aianduskooli vahel. Kuna auhindu oli ainult ühele võistkonnale, tuli appi võtta lisaküsimus. Kolmanda koha auhinna sai Kehtna, sest nende pakutud Eestis kutseharidust andvate organisatsioonide arv oli lähemal õigele vastusele, mis oli 38.

Lõppenud hooaeg oli Valgamaa kutseõppekeskuse võistkonnale väga edukas. Neljast voorust võideti kolm ja ühes saavutati teine koht. Tiimi tuumiku moodustasid kaptenina Rainer Kuutma ning õpetajad Anti Nukk, Arnold Looga, Toomas Siimso ja Ilme Uhtjärv.

Järgmise Liivimaa kutsekoolide mälumänguvooru korraldab Luua metsanduskool oktoobris. Valgamaa kutseõppekeskus viib läbi järgmise hooaja teise vooru detsembri alguses.

Tegemist on Eesti kutsehariduse ühe kõige pikema traditsiooniga, mis kasvas välja omaaegsete põllumajanduslike kutsekoolide vahelisest mälumängust 1970. aastatel. Lõppenud mälumänguvoor oli üldises järjekorras 138.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles