Fotod: Tõrvas sõitis auto elektriposti pooleks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrvas sõitis täna õhtul auto otsa elektripostile nii, et see murdus pooleks ning teine post jäi vaevu püsti. Kiirabi viis autot juhtinud joobes noormehe Tartusse traumapunkti.

Õnnetusest teatati politseile mõni minut enne kella 20 õhtul. Tumeroheline sõiduauto Volkswagen Passat oli Tõrvas Mäe ja Patküla tänava ristis otsa sõitnud puidust elektripostile. Auto esiots purunes õnnetuses täielikult.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk vahendas, et esialgsetel andmetel oli autos üks 20aastane noormees, kellel politsei tuvastas alkoholijoobe. Mees oli pärast õnnetust suhtlusvõimeline, kuid sai vigastada ja viidi Tartusse traumapunkti täpsete vigastuste selgitamiseks ja meditsiinilise abi andmiseks.

Virk ütles, et kahjustused viitavad suurele kiirusele, kuid esialgsetele andmetele tuginedes on keeruline öelda, kui kiiresti juht sõitis. "Küll võib öelda, et kaalukam argument õnnetuse põhjustamisel oli suur alkoholijoove, mis pärsib juhi reaktsioonikiirust ja võimet sõidukit oma kontrolli all hoida," vastas Virk.

Õnnetust pealt näinud naine ütles Valgamaalasele, et selles paigas kihutavad autod pidevalt. Talle oli omakorda üks meesterahvas öelnud, et auto kiirus võis olla lausa 150 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles