Laagrile tulevad appi Ameerika sõdurid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal näitasid USA sõdurid oma tehnikat Valgas.
Eelmisel aastal näitasid USA sõdurid oma tehnikat Valgas. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Tänavustel Teeme Ära talgupäevadel osalevad Otepää vallas Madsa spordi- ja puhkekeskuse suurematel heakorratöödel USA sõjaväelased.

Juba 2016. aasta sügisel tekkis idee kutsuda liitlasvägede sõdureid Madsa spordilaagrisse Teeme Ära talgupäevadele. Kiiresti tuli liitlassõduritelt tagasiside ja suure entusiasmiga olid nad nõus oma õla alla panema meie suurematele töödele, andis teada spordiseltsi Kalev sporditöö koordinaator Karin Pops.

«Nii sai kokku lepitud, et nemad võtavad kaasa labidad ja meie pakume enda poolt lisaks tööle kõike Eesti pärast. Terve päev on kavas lisaks tööle pakkuda sõduritele Eesti toitu, spordimänge, sauna ja tutvustada kohalike vaatamisväärsusi,» lisas ta.

Madsa spordi- ja puhkekeskus asub looduskaunis kohas. Sealsetest suvistest laste- ja noortelaagritest võtab osa umbes 1000 last üle Eesti. Laager on koostööd teinud ka eelmised aastad nii kaitseväe kui Kaitseliiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles