Majade ümbruses hõljuv suits osutus veeauruks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majade vahel hõljuv katlamaja korstnast tulev suits ei peaks linnaelanikke häirima, sest firma esindaja kinnitusel on tegu kahjutu veeauruga, mis mõnikord madalamale laskub. Foto tegi linnakodanik 22. aprillil Pärna puiesteel.
Majade vahel hõljuv katlamaja korstnast tulev suits ei peaks linnaelanikke häirima, sest firma esindaja kinnitusel on tegu kahjutu veeauruga, mis mõnikord madalamale laskub. Foto tegi linnakodanik 22. aprillil Pärna puiesteel. Foto: Erakogu

Valga elanikku häirib katlamaja korstnast tulev suits, mis hõljub isegi teise korruse akende kõrgusele. Küttefirma esindaja sõnul on tegu täiesti kahjutu veeauruga.

Pärna puiesteel asuva kortermaja elaniku Žanna sõnul on pärast tema elamu läheduses asuva katlamaja vana korstna eemaldamist ja uue paigaldamist tihti kogu maja ümbrus suitsu täis.

«Vana korsten oli kõrgem ja siis sellist probleemi polnud. Nüüd lendab korstnast väljatulev suits majadele ja tihti langeb lausa teise korruse kõrgusele. Mis saab suvel, kui inimesed tahavad korteri aknaid avatuna hoida? Suits tuleb siis ju lausa tuppa. Arvan, et see suits ei ole puhas, nagu väidetakse. Talvel nägin sageli, et maja ümbruses olev lumi ja autod olid tuhast hallid,» rääkis valgalane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles