Rebane murdis linnamaja õues lemmiklooma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küülik Jussi üks omanikest Merle Siimon on mures, et jultunud rebane võib järgmisena tulla tema kasside kallale, kelle pere nüüd õhtul tuppa toob. Küüliku aedik asus perenaise kõrval oleval peenral.
Küülik Jussi üks omanikest Merle Siimon on mures, et jultunud rebane võib järgmisena tulla tema kasside kallale, kelle pere nüüd õhtul tuppa toob. Küüliku aedik asus perenaise kõrval oleval peenral. Foto: Tiit Loim

Valgalanna sai hiljuti kurva sündmuse osaliseks, avastades hommikul õue minnes, et rebase teo tagajärjel oli koduhoovi aedikus olnud küülikust järel vaid peata keha.

Merle Siimon elab Valgas Allika tänaval, mitte kaugel kesklinnast. Laste pealekäimisel otsustas ta möödunud juulis koos majas elava teise perekonnaga kahe peale võtta valge küüliku, kelle nimeks sai Juss. Loomake hakkas elama maja õues olevas pealt lahtises, aga kõrges rohelisest traadist tehtud võrkaias.

Kuna sügisel nägid maja elanikud aias luusimas rebast, kolisid nad Jussi puidust kuuti, mis rippus maja seina küljes. Et vahepeal rebast aga näha polnud, andsid nad Jussile taas võimaluse aedikus viibida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles