Maratonile saab tänavu registreeruda ka kohapeal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Jooksumaraton
Tartu Jooksumaraton Foto: Tarmo Haud / Klubi Tartu Maraton

Seoses kevade hilise saabumisega otsustasid Tartu jooksumaratoni korraldajad pakkuda huvilistele võimalust end 35. Tartu jooksumaratoni põhidistantsidele kirja panna ka võistlushommikul, seda nii Otepääl kui Elvas.

Viimati sai klubi Tartu Maraton korraldavatel üritustel kohapeal registreerida umbes 15 aastat tagasi. «Sellekevadise heitliku ja külma ilma tõttu on inimesed välisüritustel osalemisega olnud ettevaatlikud, kuna ilm ei ole näiteks rattasõiduks või jooksmiseks olnud just kuigi ahvatlev. Teine asjaolu on see, et kultuuriürituste konkurentsi rohkus sunnib ka meid olema nii paindlik kui võimalik – peame püüdma käia ajaga kaasas,» selgitas võistluste direktor Indrek Kelk.

Homme peetakse Tähtvere spordipargis traditsioonilised jooksumaratoni lasteüritused, kuhu oodata ligi 4000 last. Tartu jooksumaratoni põhipäeval ehk 7. mail on jooksu- ja kepikõnnisõpradel võimalik valida 23 km, 10 km ja 5 km distantside vahel. 5. mai seisuga on jooksumaratoni põhidistantsidele registreerunuid kokku 3453, neist ligi pooled pikimale, 23 km distantsile.

Lisaks kohapealsele registreerimisele saab end kuni reede õhtuni kirja panna Internetis, samuti on laupäeval kella 17ni võimalik end registreerida Lõunakeskuse liuväljal asuvas Tartu jooksumaratoni võistluskeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles