Emadepäeva kontsert Hummulis: kaunis muusika ja tunnustussõnad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeva auks korraldati Hummuli rahvamaja saalis juba neljapäeva õhtupoolikul kontsertaktus, kuhu olid oodatud emad, vanaemad, vanavanaemad, loomulikult koos peredega. Kauni kontserdiga tervitati uusi vallakodanikke ja tunnustati emasid.

Peale sissejuhatavaid sõnu kontserdile, mille lausus valla kultuuri- ja noorsootööspetsialist Meriliin Lend, tervitas kohaletulnuid ja pidas hea sõnaga meeles kõiki emasid volikogu esimees, nelja lapse isa Aleksander Zemskov. Seejärel õnnitleti vastseid vanemaid perejuurdekasvu puhul. Järelkasvu üle oli põhjust rõõmus olla neljal perel, ühel puhul lausa topelt – suurde toredasse peresse lisandusid kaksikud poisslapsed.

Seejärel tegid õhtu veelgi pidulikumaks lasteaia Sipsik laste ja Hummuli põhikooli õpilaste meeleolukad etteasted. Luuletused ja laulud emale, perele ja kodule läksid otse kuulajate südameisse. Muusikakooli õpilased rikastasid kontserti veelgi klaveri- ja akordionihelidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles