Heategevusjooks jõudis esmakordselt Tõrva

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik teatejooks Tõrvas
Heategevuslik teatejooks Tõrvas Foto: Andrus Abel

Eile toimus paljude kohtades üle Eesti traditsiooniline heategevusjooks. Valgamaal sai see esmakordselt teoks kõigis kolmes maakonna linnas: Valgas, Tõrvas ja Otepääl – Tõrvas seejuures esimest korda.

«Pakuti võimalust osaleda ja otsustasime kaasa lüüa,» ütles Tõrva spordimetoodik Tiina Neumann. «Varem polegi Tõrva lapsed sellel jooksul osalenud. Kohapeal seda teha ei saanud ja kuna mai on õpilastel väga tihe, ei ole just väga lihtne osalemiseks ka kusagile mujale sõita. Tõrva gümnaasium oli väga hea meelega nõus jooksu siin läbi viima – mina ainult koordineerisin.»

Heategevuslik teatejooks Tõrvas / Foto:
Heategevuslik teatejooks Tõrvas / Foto: Foto: Andrus Abel

Neumanni sõnul osales Tõrva gümnaasiumi pargis läbi viidud jooksul 24 võistkonda: 22 kohalikust gümnaasiumist, üks Ala ja üks Hummuli põhikoolist.

Stradipaugu andis Tõrva gümnaasiumis õppiv Christella Võsu. «2012. aastal koguti sama jooksuga raha just tema raviks. Nüüd on ta jõudnud 7. klassi,» rääkis Neumann.

Heategevuslik teatejooks Tõrvas / FOTO:
Heategevuslik teatejooks Tõrvas / FOTO: Foto: Andrus Abel
Heategevuslik teatejooks Tõrvas / Foto:
Heategevuslik teatejooks Tõrvas / Foto: Foto: Andrus Abel
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles