Valga kool alistas kõik rivaalid

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli võidukas võistkond Rakveres.
Valga põhikooli võidukas võistkond Rakveres. Foto: Anneli Taul

Valga põhikooli võistkond tuli 10. mail Rakveres Eesti Koolispordi Liidu esimese liiga karikavõistlustel kergejõustikus esikohale.

Medaleid tuli neile mitmelt alalt. Gregor Lepik sai esikoha nii kõrgushüppes kui kuulitõukes. Tüdrukute seas oli parim kõrgushüppaja Kelly-Anete Koik. Carmen Rääk tuli teiseks nii 600 meetri jooksus kui ka kaugushüppes.

Kaspar Kägu sai kulla palliviskes ja pronksi 60 meetri jooksus. Madis Voitk tuli 800 meetri jooksus kolmandaks.

Dan Šemeljov sai aga teise koha kaugushüppes ja 60 meetri jooksus.

Võistkonda kuulusid veel Anastassia Loskutova, Kertu Taldrik, Anna Liisa Kattai, Markko Gerassimov, Linda Balodis, Cätrin Rikka, Kaia Taba, Marianne Juus, Kadi Kmito, Ranno Pärnalaas, Kermo Kesa ja Karl-Kristjan Kajak. Õpilaste juhendajad ja saatjad olid Anneli Taul ning Riho Meri.

Õpetaja Anneli Tauli sõnul oli valgalaste rõõm seda suurem, et seekord edestati kauaseid konkurente Rakvere koolidest ning Tallinna saksa gümnaasiumi, kellega nad omavahel aastaid esikolmikus kohti jaganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles