Otepääl alustab tööd esimene autopesula

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää pesula omanikfirma Aqua Pesulad tegevjuht Meelis Virro demonstreeris aktiivvahtu, mis tuleb autole kanda ja seejärel kahe minuti pärast maha pesta. Parasjagu masinas olnud vaht oli vedelam kui see, mis nädala jooksul klientidele kasutamiseks antakse.
Otepää pesula omanikfirma Aqua Pesulad tegevjuht Meelis Virro demonstreeris aktiivvahtu, mis tuleb autole kanda ja seejärel kahe minuti pärast maha pesta. Parasjagu masinas olnud vaht oli vedelam kui see, mis nädala jooksul klientidele kasutamiseks antakse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl on nädalavahetusest avatud katsetamisjärgus selvepesula. Uudse võimalusena saab autot küürida aktiivvahu abil.

Tartu maantee ääres linna piiril asuv pesula kuulub ettevõttele Aqua Pesulad, kelle oma on ka Valga iseteeninduspesula. Firma tegevjuht Meelis Virro ütles, et esimesed katsetused on juba edukalt lõppenud, aga mõni väike puudus vajab veel parandamist. Puudu on ka mõned valgustid ja kleebised. Ametlikult loodab ta pesula klientidele avada nädala jooksul, esialgu võib tulla pesemist proovima kvaliteedigarantiita.

Pesula programmid on samasugused nagu möödunud suvel Valgas avatul, aga ühe olulise erinevusega. Valga pesulas on olemas harjapesu võimalus, mis Otepääl puudub. See on asendatud aktiivvahuga, mis peaks olema inimestele lihtsam ja mugavam kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles