Valgamaa pääses Kuldse Karika finaali

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuklubi HOP noored trennis
Tantsuklubi HOP noored trennis Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle-eestilisel tantsufestivalil Kuldne Karikas esindab Valgamaad tantsuklubi Hop. 20.–21. mail selgitatakse välja parimad tantsijad ning kavad terves Eestis.

Tartus EMÜ spordihoones toimuvale Kuldse Karika finaalüritusele on oodata Eesti parimad tantsijad ja kavad. Paremik selgitati välja eelvoorudes Pärnus, Tartus ja Tallinnas.

Tantsijad astuvad võistlustulle eri kategooriates, millest populaarseim on show-tants. Meeleolukaid elamusi pakuvad aga Igavesti Noored, keda hindavad lisaks žüriile targad jutuvestjad – Lapsesuu Žürii. Samuti elab Getter Jaani kaasa oma lemmikutele Kuldse Karika finaalis ning hoiab pöidlaid, et kõigil hästi läheks.

Tantsufestival Kuldne Karikas leiab aset kaheksandat korda ning on iga aastaga muutunud üha konkurentsirohkemaks. Sel hooajal oli võistlustules üle 500 kava, millest finaali pääses vaid 150. Ka on tõusnud soolo- ja duotantsijate populaarsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles