Intervjuu: Treener Peeter Siim toob mäele mudilasedki

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi lastevanemad iseloomustavad Peeter Siimu kui sõbralikku ja paindlikku treenerit, kes õpetab lastele sportlikku eluviisi. Otepää vald tunnustas meest 2016. aastal järjekindla ja hea töö eest aasta treeneri tiitliga.
Klubi lastevanemad iseloomustavad Peeter Siimu kui sõbralikku ja paindlikku treenerit, kes õpetab lastele sportlikku eluviisi. Otepää vald tunnustas meest 2016. aastal järjekindla ja hea töö eest aasta treeneri tiitliga. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Treener Peeter Siim on suusaklubi Väike-Munamägi eestvedaja ja hing juba 1990. aastast. Ehkki talvise hooaja on klubi lõpetanud, jätkuvad treeningud ka kevadel, suvel ja sügisel.

Kui populaarne on mäesuusatamine Eestis?

Kuigi mäesuusatamisega on Eestis tegeletud juba 1947. aastast, langes seitsmekümnendatel spordikomitee survel ala populaarsus kõvasti. Osalt oli põhjus valitsev defitsiidiajastu, polnud ju mäesuusavarustustki kusagilt saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles