GALERII: Valga Vesi tutvustas tulevikuplaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Valga Vesi kutsus täna kliendipäevale oma parimad kliendid ja koostööpartnerid. Tutvustati seni tehtut, selle ja järgmise aasta plaane ning eesmärke.

Ettevõtte juhatuse liige Jüri Teder tegi firma territooriumil väikese ekskursiooni, kus näitas kohaletulnutele uut garaažikompleksi ning renoveeritud ja vajadustele kohandatud hoonekompleksi. «Masinad paiknevad nüüd köetavates ja tänapäevastele nõuetele vastavates garaažiboksides. Üks nendest on tänavavalgustusega seotud tehnikale,» selgitas Teder. «Kuna varem sai meie firma sooja elektriküttest, siis nüüdsest oleme liitunud kaugküttega. Siin ongi uus soojussõlm,» näitas Teder.

Renoveeritud hoonekorpuses on remondi käigus valminud olme- ja tööruumid linnahooldusameti välitööde tegijatele. «Rendisuhe on linnavalitsusega sõlmitud 1. maist,» lisas Teder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles