Valga Vesi laiendab haaret

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASi Valga Vesi korraldatud kliendipäeval näidati kohaletulnud koostööpartneritele ja klientidele uusi garaažibokse, mis on köetavad ja tänapäevastele nõuetele vastavad.
ASi Valga Vesi korraldatud kliendipäeval näidati kohaletulnud koostööpartneritele ja klientidele uusi garaažibokse, mis on köetavad ja tänapäevastele nõuetele vastavad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Vee hoonekompleks on remondi järel täienenud uute garaažidega, samasse kompleksi said uued ruumid ka linna heakorra eest hoolitsejad. Ettevõte jätkab ka linna tänavavalgustuse uuendamisega.

«Masinad paiknevad nüüd köetavates ja tänapäevastele nõuetele vastavates garaažiboksides. Üks nendest on tänavavalgustusega seotud tehnikale,» selgitas AS Valga Vesi juhatuse liige Jüri Teder. «Kui varem saime sooja elektriküttest, siis nüüdsest oleme liitunud kaugküttega. Meil on oma soojussõlm.» Ümberehitatud hoonekorpuses on olme- ja tööruumid linnahooldusameti välitööde tegijatele.

2016. aastal tootis Valga Vesi 355 000 kuupmeetrit puhast vett (2015. aastal 340 000), mis on keskmiselt 973 kuupmeetrit ööpäevas ja 40,6 kuupmeetrit tunnis. Reovett puhastas firma mullu 400 000 kuupmeetrit ehk 22 000 kuupmeetri võrra rohkem kui aasta varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles