Maavalitsus lõpetab haigekassa blankettide väljastamise

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavalitsus
Valga maavalitsus Foto: Arvo Meeks

Valga maavalitsus on kaheksa aastat olnud maakonna elanikele toeks Eesti Haigekassa blankettide täitmisel ja vahendamisel, kuid 30. juunil vastavasisuline leping maavalitsuse ja haigekassa vahel lõpeb.

«Loodame, et inimesed mõistavad ümberkorraldusest tulenevaid erisusi ja saavad kõik vajaliku korda aetud. Muudatus tähendab klientide jaoks seda, et hambaravi/hambaproteeside hüvitise, Euroopa ravikindlustuskaardi, kontaktandmete muutmise, täiendavate ravimihüvitise taotlemise ja ravikindlustuse taotlemise (rase, välisriigis õppija, ülalpeetav abikaasa) blankettide saamiseks tuleb tulevikus ühendust võtta sotsiaalkindlustusameti klienditeenindusega,» ütles maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitja sotsiaal- ja tervishoiu alal Ülla Visnapuu.

Ta lisas, et ülejäänud küsimuste korral tuleb pöörduda Eesti Haigekassa poole. Eesti Haigekassa teenindab kliente Tallinnas, Tartus, Jõhvis ja Pärnus asuvates klienditeenindustes.

Kui on küsimusi tervishoiuteenuste, ravikindlustuse, hüvitiste, blankettide või muu haigekassa tööd puudutava kohta, siis saab lisaks klienditeenindustele nõu ja abi saamiseks helistada haigekassa klienditelefonile 669 6630 või kirjutada e-kiri aadressil: info@haigekassa.ee.

Eesti Haigekassa Tartu klienditeenindus asub aadressil Põllu 1a, Tartu, sotsiaalkindlustusameti Valga klienditeenindus aadressil Kesk 12, Valga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles