Tõrva tähistas ülemaailmset orienteerumispäeva

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas tähistati rahvusvahelist oriemteerumispäeva.
Tõrvas tähistati rahvusvahelist oriemteerumispäeva. Foto: Tiina Neumann

Kolmapäeval peeti üle maailma orienteerumispäeva. Sel päeval korraldatakse kõikjal palju orienteerumisüritusi, mis on suunatud eelkõige noortele ja alaga tutvust teha soovijaile.

«Ka Tõrvas veedeti mõnus õhtupoolik orienteerumisrajal, kui koguneti Tõrva noortekeskuse õuel püsti pandud stardi-finišialasse,» andis teada Tõrva linna spordimetoodik Tiina Neumann.

«Orienteerumisklubi Käbi valmistas ette neli eri pikkuse ja raskusega rada, mida sai läbida sõprade või perega. OK Käbi treener Liivi Tafenau jagas orienteerumisega tutvuma tulnutele õpetust orienteerumiskaarti lugemisel ja tutvustas elektrooniliste ajavõtuseadmete SI-pulkade kasutamist,» lisas Neumann.

Kokku sai tulemuse kirja 59 osalejat, finišis anti igale osalejale päevakohane nimeline diplom, sai juua kosutavat mahla ja pista põske magus suutäis. Lisaks loositi osalejate vahel välja loosiauhindu:

Rada A (15 osalejat): Marion Vister, Kris Riin Veri, Katrin Rannu

Rada B  (16 osalejat): Anton Vonk, Risanna Mooses, Helina Saega

Rada C (8 osalejat): Chris Marcus Krahv, Joonas Mölder, Kristina Sidorova

Rada D (7 osalejat): Kersti Sults, Marju Toom, Aivar Lillipuu

Käimishuvilisi oli rajal 13.

Üritust toetasid kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, Tõrva linn ja OK Käbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles