Olümpiakomitee tunnustas Tehvandi keskuse endist juhti

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Arukuusk oli 12 aastat Valgamaal tegutseva SA Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige.
Alar Arukuusk oli 12 aastat Valgamaal tegutseva SA Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Olümpiakomitee (EOK) andis täiskogul üle teenetemärgid kaheksale sporditegelasele nende panuse eest Eesti olümpia- ja spordiliikumise arendamisel.

EOK kõrgeima tunnustuse pälvis teiste seas ka 17. maist Eesti Autospordi Liidu peasekretäri ametikohale asunud Alar Arukuusk, kes on olnud 12 aastat Valgamaal tegutseva SA Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige.

Arukuusk on tihedalt spordivaldkonnaga seotud, olles olnud juhatuse liikmena Eesti Suusaliidu tegevuse käivitamise juures aastatel 1991–2005. Aastatel 1990–2009 on Arukuusk võistluste direktorina korraldanud rahvusvahelist suusatajate suvist võistlust Suverull ja aastatel 1999–2011 Otepää maailmakarikavõistlusi murdmaasuusatamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles