Pigilinna pritsumehed pidasid juubelit

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrva komandos korraldati laupäeval päästeameti juubeli puhul „Minipritsumehe” võistlus.

25. mail sai Päästeamet 25aastaseks ning kõigile päästekomandodele eraldati vahendeid tähistamaks seda juubelihõngulist vanust. Tõrva päästekomando meeskond otsustas juubelit tähistada võistluse ning aiapeoga.

Kuna Tõrva päästjatele meeldib inimestega suhelda, siis ootasid nad komandosse ka külalisi, kelleks olid päästjaid ja meeskonnavanemad teistest Eesti päästekomandodest ning ka üllatuskülalised otse "tänavalt”. Päästjate tegemisi tulid vaatama ka Tõrva linnavolikogu esimees Kalle Vister ja Helme vallavanem Tarmo Tamm.

„Kuna meil on suhtelistelt nooruslik ja sportlik päästekomando, siis korraldasime kohale tulnud päästjate vahel "Minipritsumehe" võistluse. Sisuliselt vastas see Pritsumehe võistluse reeglitele, milles Tõrva mehed viimastel aastatel on väga edukad olnud. Asja ei võetud küll nii surmtõsiselt, kui suurtel võistlustel, pigem anti võimalus võimalus end antud spordialal proovile panna ja oma võimeid kolleegidega võrrelda,” ütles Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld.

Et sel aastal plaanitakse osa võtta välisvõistlustest Leedus, Saksamaal ja Poolas, oli Tõrvas toimuv prooviks, et suurteks võistlusteks end pisut lihvida.

„Üllatuskülalistena sattusid meie juurde Tõrva noored, kellele päästevarustuse selga ajasime ja rajale saatsime. Lisaks sattus meile külla vahva seltskond noori tütarlapsi, kes pidasid viimast "tüdrukute õhtut". Ei puudunud ka osade töötajate pisikesed sugulased ja kuna 27.05 peeti Tõrvas Valgamaa laulu- ja tantsupidu, siis oli meil au võõrustada ka osasid rahvatantsijaid, kes meie tegevuste vastu huvi tundsid,” jätkus Kasepõllu sõnul huvilisi.

„Üldiselt oli vahva ja õnnestunud tegevusi täis päev, kus kedagi ei jäetud omaette. Palju õnne päästeametile ja tänan omalt poolt kõiki päevast osavõtjaid, kes kõik aitasid kaasa päeva õnnestumisele. Ilma teieta poleks see olnud midagi väärt!” lisas Kasepõld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles