Nädalalõpp kujunes päästjatel töörohkeks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Sirje Lemmik

Nädalavahetusel said Valgamaa päästjad erilaadseid väljakutseid.

2. juunil kell 17.35 sai häirekeskus teate tulekahjust Valgas Saviaugu tänaval. Teataja sõnul põles karjääris mahajäetud maja. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et hoone varemetes põles ehituspraht. Tulekahju kustutati kell 18.44.

2. juunil kell 19.23 teatati häirekeskusele elumaja tulekahjust Tõlliste vallas Tsirguliinas Sauna tänaval. Teataja sõnul tuli elumajast suitsu. Sündmuskohal selgus, et korteris oli põlenud ahju ees olev vaip. Tulekahju kustutati.

3. juunil kell 14.50 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Hummuli vallas Jeti külas. Päästjad likvideerisid liiklusõnnetusse sattunud sõidukil süttimisohu ning piirasid kütuselekke.

3. juunil kell 15.02 teatati häirekeskusele tulekahjust Valgas Kuperjanovi tänaval. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et mahajäetud hoones põles praht. Tulekahju kustutati kell 15.24.

3. juunil kell 16.58 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Taheva valda Lepa külla.

3. juunil kell 21.37 teatati häirekeskusele tulekahjust Valgas Riia tänaval. Teataja sõnul tuli mahajäetud hoonest näha suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et hoonesse oli tehtud lõke. Põleng kustutati.

4. juunil kell 11.34 teatati häirekeskusele pinnase põlengust Puka vallas Purtsi külas. Teataja sõnul põles alajaama ümbruses kulu. Päästjad likvideerisid põlengu, kui piirkonnas oli elekter välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles