Valgamaale esialgu uudseid infotabloosid ei tule

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid saavad Balti jaamas varasemast rohkem infot.
Turistid saavad Balti jaamas varasemast rohkem infot. Foto: Sander Ilvest / Postimees

AS Eesti Raudtee koostöös keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) , kohalike omavalitsuste, maanteameti ja Elroniga pakub alates esmaspäeva hommikust reisijatele reaalajas kaasaegset ja mugavat liiklusinfot raudteetaristul.

"Esimeses etapis oleme varustanud infotabloode süsteemi ja digiekraanidega kõik Tallinn-Balti jaama teed. Täiendavalt paigaldatakse suuremõõtmelised ekraanid Balti jaamas asuvate hoonete seintele, mis hakkavad kuvama www.peatus.ee vahendusel väljuvate ja saabuvate reiside infot," kommenteeris muudatust Eesti Raudtee tehnoloogia juht Erki Kimber. Tema sõnul paigaldatakse lähitulevikus sellega kaasnevalt ka uus heliteavituste süsteem.

Selle aasta jooksul saavad tabloodega varustatud veel mitu üle Eesti asuvat jaamad ja peatust, mis saavad toetust 2014-2020 perioodi struktuuritoetuste meetmest „Raudteeliikluse arendamine ja erinevate liikumisviiside ühendamine“. Esimeses etapis paigaldatakse peatuskohtadesse 20 digiekraanidega varustatud vandaalikindlates korpustes infotablood, kokku 13 omavalitsuses väljaspool Tallinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles