Linnapäevad pakuvad üllatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapäevade pidupäevarongkäigust võtavad osa mudilased nii siit- kui sealtpoolt piiri. Pildil eelmise aasta pidustused.
Linnapäevade pidupäevarongkäigust võtavad osa mudilased nii siit- kui sealtpoolt piiri. Pildil eelmise aasta pidustused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algab Valga-Valka kaksiklinna festival, millega tähistatakse linna sünnipäeva. Traditsiooniliste ettevõtmiste kõrval leiab kavast ka üllatusi.

Ehkki üritused algasid õudusmatkaga juba eile, saab festival piduliku avalöögi täna Valga kultuurikeskuses. Lisaks traditsioonilisele kohalike loomeinimeste ühisnäitusele on seal väljas näitus «Eesti Vabariigi klaver».

Päeva lõpetab ratastel orienteerumine öises Valgas, kuhu linnavalitsuse spordi- ja noorsootöö vanemspetsialisti Karl Kirdi sõnul oodatakse kahe- kuni neljaliikmelisi võistkondi. «Start on spordihalli ees ning ratastel või jalgsi tuleb läbida 25 linna peidetud punkti, millest igas tuleb meeskonnast teha foto. Soovitame kõikidel võistlejatel kanda helkurvesti ja kiivrit ning võistkonna peale võiks olla vähemalt üks taskulamp.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles