Linnapea tänas parimaid koolilõpetajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga linnapea tunnustas täna kohalike koolide parimaid lõpetajaid, keda oli tänavu kokku 20. Nende seas oli kolm gümnasisti, kellest kaks lõpetavad medaliga, ja 13 üheksandate klasside lõpetajat. Lisaks olid vastuvõtule kutsutud kolm muusikakooli kiitusega lõpetanud õpilast, parim kutseõppekeskuse lõpetaja ja õppeasutuste direktorid.

Õppurid avasid ka pisut oma tulevikuplaane. Valga põhikooli lõpetaja Annabel Voitka ütles, et jätkab õppimist Valga gümnaasiumis. Ta tunnistas, et pole veel päris kindel, mida tulevikus teha tahab, kuid arvab, et see saab olema seotud ärindusega. Vabal ajal tegeleb neiu saalihokiga, loeb raamatuid ning võtab osa noortelehe Tankla tegemistest. Ta kuulub ka Valgamaa noortekokku. «Kes teeb, see jõuab,» nentis toimekas tüdruk.

Muusikakooli kiitusega lõpetanud Denis Ženžarov plaanib samuti pärast põhikooli lõppu jätkata kooliteed Valga gümnaasiumis, kuna seda soovitavad vanemad ja kodu on tal siin lähedal. Tulevikus tahaks noormees ehitajaks saada. «Ma tegelikult väga palju ei õpi, aga mulle jäävad asjad lihtsalt hästi meelde,» mainis noormees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles