Politsei otsib kadunud poissi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Silver
Kadunud Silver Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi, et selgitada välja Tartus elava 14aastase Silveri asukohta, kellega lähedastel pole õnnestunud kahe nädala vältel kontakti saada.

Noormees ei ole pikemat aega täitnud koolikohustust, kuid sellegi poolest oli ta perega sel ajal kontaktis. Praeguseks on lähedased püüdnud temaga viimase kahe nädala vältel nii sotsiaalmeedia vahendusel kui telefonitsi ühendust saada, kuid poiss kirjadele ja kõnedele ei vasta. Lapse leidmiseks palusid lähedased appi politsei.

«Perega koos selgitasime aadressid ja muud avalikud kohad, kus noormees viibida ja aega veeta võiks. Nende kontrollimine aga seni tulemust ei ole andnud,» ütles Tartu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Greten Sööl.

Kogutud andmetele tuginedes on põhjust arvata, et poiss liigub ringi Tartu kandis ning väldib suhtlust perega, kuna ei taha õppetöös osaleda. Poisi otsingutele on kaasatud politseipatrullid, kes oma tavapärastel marsruutidel liikudes noorukit leida püüavad.

Kõigil, kel on abistavat infot, mis aitaks alaealise lapse asukohta selgitada, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles