Juhtkiri: Tõrvatilgad meepotis

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaksiklinna festival tõi sellelgi aastal linna tublisti elevust. Lisaks kohalikele elanikele said melust osa ka linna külalised. Ettevõtmisi jagus pea igale maitsele ja traditsiooniliste kõrval oli ka üllatavaid.

Kindlasti väärivad kiitust noored, kes kostitasid teravate elamuste armastajaid Valga tumedamat poolt tutvustanud õudusmatkaga. Kuigi mõni osaleja enda sõnul veelgi enam närvikõdi ootas, on selline algatus teretulnud. Ilmselt on hea pealehakkamise korral võimalik ettevõtmist veelgi põnevamaks teha.

Positiivset tagasisidet on saanud pea kõik festivaliüritused, kuid silma on jäänud ka see, et mõnelgi traditsioonilisel sündmusel oli tänavu tavalisest vähem huvilisi. Näiteks leidis mõnigi Liivimaa laada külastaja ja kaupleja, et seekord oli sellel vähem rahvast. Avaldati ka arvamust, et üha suuremaks paisuv piirilaat mai algul ja Liivimaa laat on liiga lähestikku – üks neist võiks olla veidi varem, teine hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles