Tuur toob kokku motohuvilisi kogu maailmast

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas saab teoks ka mootorratturite paraad.
Taas saab teoks ka mootorratturite paraad. Foto: Otepää Motoklubi

Otepääl viiakse 16.-18. juunil läbi traditsioonilist rahvusvahelist mootorratturite kokkutulekut, kuhu on oodata ligi 200 osalejat igalt poolt maailmast.

Otepää Touri korraldab Otepää motoklubi juba 27. korda. Klubi president Argo Raid ütles, et nagu ikka, kogunetakse Otepää lähistele Annimatsi kämpingusse. 17. juunil alustatakse sealt ühissõitu, mis kulgeb marsruudil: Sihva-Kääriku-Sihva-rollerirada-Kolga-tee-Pühajärve tee- Otepää. Otepää keskväljakul toimuvad tsiklimeeste jõukatsumised ning kogutakse raha Otepää noortekeskusele ilusama tsikli valimisega.

Seejärel toimub mootorrataste mäkketõusuvõistlus Marjamäel ning õhtul esineb kõigile huvilistele Annimatsi kämpingus noorebänd The Masquerade ja tõusev täht eesti muusikas Ziggy Wild.

"Tegemist on tõesti pikaajalise traditsiooniga, kus tsiklimehed tulevad kokku, vahetavad kogemusi ja sõlmivad uusi tutvusi," sõnas Argo Raid.

Kell 10--14 on seoses motoparaadiga Otepää keskväljaku liiklus piiratud. Endise teenindusmaja esine parkla on suletud, Ugandi Resto ja Merle Lillepoe esine liikluseks avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles