Intervjuu: Hummulis kooliteed alustanud neiu pakub noortetoas hulka tegevusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meriliin Lend tunnistas, et kultuuri- ja noorsootöö­spetsialisti töö on raskem, kui ta ette kujutas. «Kõrvaltvaatajale tundub alati kõik lihtsam,» tõdes ta.
Meriliin Lend tunnistas, et kultuuri- ja noorsootöö­spetsialisti töö on raskem, kui ta ette kujutas. «Kõrvaltvaatajale tundub alati kõik lihtsam,» tõdes ta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aprillist on Hummuli valla kultuuri- ja noorsootööspetsialisti ametikohal 23aastane Meriliin Lend. Ta tunnistab, et on üsna keeruline lapsi arvuti tagant eemale meelitada, kuid lubab leida neile muid vaba aja veetmise võimalusi, et noortetoas hakkas käima vilgas tegevus.

Olete lõpetanud Eesti Maaülikooli keskkonnakaitse erialal ja nüüd äkki kultuuri- ja noorsootööspetsialist?

Tõsi, pärast Tõrva gümnaasiumi lõpetamist õppisin maaülikoolis keskkonnakaitset ja õpin praegu edasi Tallinna Tehnikaülikooli Tartu kolledžis tööstusökoloogia erialal. Kui nägin noorsootöötaja otsingu kuulutust, mõtlesin, et see valdkond on hoopis erinev õpitud erialast ning huvitav oleks kogeda ja vaadata, kuidas hakkama saan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles