17. juulist ühtlustuvad veebist ostetavate rongipiletite soodustused

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni uus diiselrong Valga jaamas
Elroni uus diiselrong Valga jaamas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses üleminekuga uuele piletimüügisüsteemile ühtlustuvad alates 17. juulist veebist ostetavate üksikpiletite soodustuste määrad, andis teada Elroni kommunikatsioonijuht.

Kui seni kehtis veebist ostetud üksikpiletitele allahindlus 10 protsenti, millele võis lisanduda Elroni sõidukaardi soodustus, siis alates 17. juulist on kõik veebist ostetud piletid 15 protsenti soodsamad ning Elroni sõidukaardilt eraldi soodustust ei arvestata.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul muudab uus soodustuste süsteem piletiostu arusaadavamaks ja lihtsamaks.

„Soovime, et kõigil reisijail oleks võimalik veebisoodustust täiel määra kasutada ning teha oma sõidud võimalikult soodsalt,” täpsustas Kongo. „Veebimüük on reisijate seas populaarne. Eesmärk on seda kanalit veelgi arendada.”

Rongist ostetavate piletite hinnad ei muutu, sealjuures jääb rongist Elroni sõidukaardiga ostetud piletitele kehtima senine 10-protsendiline soodustus.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel.  2016. aastal tehti Elroni rongidega 6,8 miljonit reisi, mis on 4% rohkem kui 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles