Valka staadionil võistlesid koerad

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunesid Valka staadionile koeraomanikud, et kohaletulnud rahvale näidata, kuidas nende sõbrad on välja õpetatud ja milleks nad võimelised on.

Võistlustulle asus 29 koera, kellest 17 oli suuremat kasvu, enamik nendest saksa lambakoerad, ja 12 pisema koeratõu esindajat. Arvestust peeti kolmes kategoorias ning ka võistlustrass ja takistuste arv ning kõrgused olid erinevatel võistluskategooriatel erinevad.

Oli koeri, kes väga täpselt järgisid oma peremehe käsklusi ning veatult võistlustrassi läbisid. Oli ka neid, kes olid veidi ülemeelikumad, uudistasid kohtunikke ja pealtvaatajaid ning mõneks hetkeks võistlusmomendi unustasid. Peremehe käskiv ja kurjem hääletoon tõi aga ka need koerad peagi võistlusmeeleollu tagasi ning kõik koerad said trassi läbimise ja tõkete ning takistuste ületamisega lõpuks hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles