Valga ja Otepää olid võidukad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää võistkonnas skooris ka Martin Teder.
Otepää võistkonnas skooris ka Martin Teder. Foto: Erakogu

Eesti meistrivõistluste neljanda liiga kohtumises pidasid Valga kunstmuruväljakul pallilahingu Valga FC Warriori ning Põlva FC Lootose meeskonnad. Koduväljakul mänginud valgalased ei petnud ligi poolesaja kohale tulnud fänni lootusi ning noppisid 2 : 0 võidu. Esimesena sai jala valgeks Dmitri Gorelov, kes mängu 20. minutil palli vastaste väravasse toimetas.

Teisel poolajal oli taas hoos Mark Ivanov, kes 52. minutil kodumeeskonna 2 : 0 juhtima viis. Warriori meestel oli võimalus vahet veelgi suurendada, kuid kahjuks jäi kahel korral penaltilöök realiseerimata. Võiduga kindlustas Valga meeskond oma liidripositsiooni tabelis veelgi. Praegu on Valga tiim kõik mängud võitnud ning asub 21 punktiga esikohal.

Teise liiga lõuna/lääne piirkonna kohtumises olid võidukad FC Otepää pallurid, kes Tehvandi staadionil peetud mängus olid 4 : 1 üle Raplamaa JK meeskonnast. Otepää poolelt skoorisid Raul Lehtmets, Martin Teder, Janar Tamm ning Kait-Kaarel Vaino.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles