Pühad mitmekordistavad alkoholimüüki piiril

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka, L
Valka, L Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valka alkoholipoed plaanivad jaanipäevanädalal maha müüa tavapärasest kuni neli korda enam joovastavat märjukest. Suuremat müüki on oodata ka Eesti kauplustes, kuigi nende vastav käive on aastaga jõudsalt langenud.

Seoses läheneva jaanipäevaga on taas käes aeg, mil niigi palju alkoholi tarbivad eestlased ostavad kokku veel rohkem vägijooke kui tavaliselt. Alkoholimüüjate sõnul on pühade-eelne müügi kasv tavapärane kõigis poodides.

Valka SuperAlko kaupluse omanikfirma Aldar Eesti nõukogu liige Riho Maurer eeldab jaanipäevanädalal Valka poes tavapärasest kolm-neli korda suuremat läbimüüki ja on kohapeale varunud tavalise nädalaga võrreldes mitmekordse koguse alkoholi. Juba enne jaani avab kauplus ka teise, praeguse poemaja taga asuva üle tuhanderuutmeetrise hoone, mis Maureri sõnul on pungil kaupa täis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles