Retrofestival avab uksed juba neljapäeval

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrobest tõi juba mullu Pühajärvele rohkesti rahvast.
Retrobest tõi juba mullu Pühajärvele rohkesti rahvast. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Ajastufestivalist Retrobest on saanud traditsioon. Tänavu leiab see aset 29. juunist 1. juulini.

Selle-aastase festivali avab Itaalia laulja Toto Cutugno. Ta on artist, kes ühena vähestest pääses nõukogude ajal raudse eesriide taha.

Pühajärvel saab näha ka artisti, keda laulja Elton John on iseloomustanud kui ajastu parimat laulukirjutajat: see on hittide «The Riddle» ja «Wouldn`t It Be Good» autor ja esitaja Nik Kershaw. Rootsist saabub live-kontserdiga E-Type. Festivali külastajate soovil on tagasi Thomas Anders Modern Talkingust.

Samuti astub Pühajärve ääres üles Mike Oldfieldi laulude «Moonlight Shadow» ja «To France» naisvokaal ning laulu «Everytime We Touch» autor Maggie Reilly. Lisaks 1980ndate ja 1990ndate supertähed Alexia, Real McCoy, SASH!.

Taas õpetatakse «Lambadat». Selle saatel tantsutab Retrobestil Kaoma. Tina Turneri lihtsalt parimad hitid toob lavale Inglismaalt pärit Tina Turner`s Tribute Show.

Eesti artistidest esinevad Anne Veski, 2 Quick Start, Bläck Rokit, Mr. Happyman, Kuldne Trio ja Nancy. Videodiskoga üllatab Arno K ja stiilipidulised viivad ajas tagasi päevajuhid Mart Juur ning Eesti esikosmonaut Bläck Rokit. Lavale naaseb originaalkoosseisus vaid üheks kontserdiks Eesti popbänd JAM.

Retrobest «Tere, Kosmos» toimub 29. juunist 1. juulini Otepääl Pühajärve ääres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles