Hellenurme jooksul oli rohkelt osalejaid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul joosti Hellenurme paisjärve ääres Valgamaa jookusarja neljanda etapina Hellenurme suvejooks. Sellenimeline spordisündmus toimus kuuendat korda.

Sedapuhku jäid ennustatud tugevad vihmahood tulemata ja osalejad said distantsi läbida soojas niiskes suveõhus, õrna vihma hakkas piserdama alles võistluse lõppedes.

Toimusid tillu- ja minijooksud, milles võistlusmaa pikkused olid vastavalt väikeste jooksjate eale 200, 450 ja 900 meetrit, noorte ja veteranide jooks distantsi pikkusega 4,3 kilomeetrit ning viimasena 7,8-kilomeetrine põhijooks. Rajale läksid ka kõndijad - nii käimiskeppidega kui ilma. Võistlejaid startis kõigi distantside peale kokku enam kui sada, mis on korraldajate hinnangul tubli tulemus, kui arvestada samaaegselt Tallinnas toimuvat suurt laulu- ja tantsupidu ning kurjakuulutavaid ilmaennustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles