Avariis said kannatada masinad ja majasein ning hävis valgusfoor (1)

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kella 10 ja 11 vahel toimus liiklusõnnetus Valgas linna ainsal fooriga reguleeritaval, Pika ja J.Kuperjanovi tänava ristmikul.

Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul oli õnnetus juhtunud reede õhtul pisut enne kella kümmet. "Politsei sai teate liiklusõnnetusest Valgas Kuperjanovi tänaval, kus sõidueesõigust omavale sõiduautole Ford sõitis kõrvalteelt ette sõiduauto Audi. Kolm sõidukites viibinud inimest toimetati tervisekontrolliks haiglasse, kus tuvastati, et keegi tõsiselt viga ei saanud. Politsei selgitas välja, et nii Fordi juhtinud mees kui ka Audit roolinud naine olid kained. Mõlemad sõidukit teisaldati."

Sel kellaajal vilgub fooris kollane tuli, mis tähendab, et liiklejad peavad arvestama reguleerimata ristmiku reeglitega ja liiklusmärkidega. Antud ristmikul on Pikk tänav peatee.

Nii masinad kui majasein said kokkupõrkes tugevaid kahjustusi, valgusfoor aga hävis. Sündmuskohal käinud päästjad likvideerisid õlireostuse ja masinate süttimisohu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles