Festival toob muusika kirikutesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. juuli õhtul saab Valga Jaani kirikus kuulata kontserti «Muusika ja aja lood», kus rahva ette astub omaloomingu valikuga Jarek Kasar, kes tuntud kunstnikunimega Chalice.
27. juuli õhtul saab Valga Jaani kirikus kuulata kontserti «Muusika ja aja lood», kus rahva ette astub omaloomingu valikuga Jarek Kasar, kes tuntud kunstnikunimega Chalice. Foto: Juss Saska / Postimees

Juulis saab kaksiklinna neljas kirikus kuulata muusikat. Aset leiab üheksa kontserti, neist kuus Valga Jaani kirikus.

Festival algab sel laupäeval, mil Jaani kirikus toimub Ladegasti oreli 150. aastapäeva auks kontsert «Pidulik barokk». Orelil musitseerib organist Marju Riisikamp, kes täiendanud end oreli ja klavessiini alal mitmes riigis.

Riisikamp on osalenud paljude eesti vanamuusikaansamblite töös ja esinenud nii solisti kui ansamblistina välisriikides. Kavas on Girolamo Frescobaldi, Nicolas de Grigny, Georg Friedrich Händeli ja Johann Sebastian Bachi teosed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles