Suveks töö leidnud noored palga üle ei kurda

Catlin Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peamine põhjus, miks noored suvel töötavad, on soov raha teenida. Samuti soovitakse sel moel ka elus vajalikke kogemusi hankida.
Peamine põhjus, miks noored suvel töötavad, on soov raha teenida. Samuti soovitakse sel moel ka elus vajalikke kogemusi hankida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paljud noored otsivad endale suveks töökoha. Kuigi peamine põhjus selleks on soov raha teenida, soovitakse sel moel ka elus vajalikke kogemusi hankida.

Nii 20aastane Valga neiu Andra Margus kui aasta noorem Romek Taldrik kinnitasid, et suveks pole töökohta kuigi raske leida, kui näidata ise piisavalt huvi üles ja hakata varem otsima.

Margus töötab suvel Valga Rimi supermarketis teenindajana eelkõige selleks, et sügiseseks kooliminekuks raha koguda. Circle K teenindusjaamas ametis olev Taldrik soovib aga pigem kogemusi saada. Samas tõdes temagi, et suvel kulub lisaraha alati ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles