Intervjuu: Valga noorest sirgub tulevane diplomaat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga noormehel Robert Derevskil, kes juulikuus täidab Valga linnavalitsuses avalike suhete spetsialisti tööülesandeid, on sihid paigas ja ta teab täpselt, mida tulevikult ootab. Eesmärgiks on magistrikraad ja diplomaadiamet.
Valga noormehel Robert Derevskil, kes juulikuus täidab Valga linnavalitsuses avalike suhete spetsialisti tööülesandeid, on sihid paigas ja ta teab täpselt, mida tulevikult ootab. Eesmärgiks on magistrikraad ja diplomaadiamet. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga noormees, 20aastane Robert Derevski, kes omandab kõrgharidust Inglismaal, otsustas oma suvepuhkuse veeta kodulinnas töötades. Tema sooviks on teha midagi ära oma kodulinna heaks.

Mis ametis rakendust leidnud olete?

«Mul on vaheaeg juunist kuni septembri keskpaigani ja otsustasin, et osa sellest sisustan töötegemisega. Suur tahtmine on pakkuda välja oma ideid ja uusi mõtteid, teha midagi ära kodulinna heaks. Uurisin linnavalitsusest, kas nad suveks abikäsi vajavad. Nii olengi 26. juunist kuus nädalat tööl linnavalitsuses praktikandina, asendan avalike suhete spetsialisti kuni augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles