Õru lasteaed-algkool sai juhi kolmandal katsel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õru lasteaias-algkooli varasem koolipere: varasemalt direktoriks olnud Tiina Aarna (vasakult), kooli kaks klassiõpetajat Daine Kiho ja Siiri Anier, kellest nüüd sai uus direktor, ning Aili Kolomainen.
Õru lasteaias-algkooli varasem koolipere: varasemalt direktoriks olnud Tiina Aarna (vasakult), kooli kaks klassiõpetajat Daine Kiho ja Siiri Anier, kellest nüüd sai uus direktor, ning Aili Kolomainen. Foto: Arvo Meeks

Kolmas konkurss Õru lasteaia-algkooli direktori ametikohale oli tulemuslik. Asutust hakkab juhtima sama kooli pikaajaline õpetaja, senine direktori kohusetäitja Siiri Anier.

Esimest korda kuulutas Õru vallavalitsus koolijuhi leidmiseks konkursi välja eelmise aasta augustis. Soovijaid oli küll viis, kuid konkursikomisjoni hinnangul ei olnud neist ükski sobiv.

Teine voor kuulutati välja oktoobris. «Laekus kaks sooviavaldust ja komisjoniliikmetega neid analüüsides ilmes, et kumbki ei vastanud konkursi tingimustele,» selgitas tollal Õru vallavolikogu esimees ning komisjoni liige Kalmer Sarv. Nii otsustatigi sügisel, et direktori kohusetäitjaks määratud Siiri Anier jätkab kooli juhtimist 2017. aasta kevadeni ja seejärel kuulutatakse välja järgmine konkurss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles