Meeleolukad fotod: "Lauluga maale" salvestus pani rahva kaasa elama

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Palupera vallas Külamäe talus filmiti laupäeva õhtul ETV saate "Lauluga maale" episoodi, kus külaliseks oli Daniel Levi Viinalass.

Palupera vallas Külamäe talus filmiti laupäeva õhtul ETV saate «Lauluga maale» episoodi, kus saatekülaliseks oli Daniel Levi Viinalass.

Astuvere külas asuvasse Külamäe talusse oli kogunenud suur hulk rahvast. Lisaks pealtvaatajatele oli kohal suurhulk väga kirevates riietes mehi ja naisi. Pärast salvestust toimus nimelt samas kohas Hellenurme hooldekodu huvijuhi Anita Pavlova kirjutatud näidendi etendus, millest võtsid osa mustlastantsu harrastavad trupid Eestist, Lätist ja Soomest. Etendus «Õnnelinnud» rääkis mustlaste elust, kurbusest, armastusest ja traditsioonidest. Lisaks mustlaslikult riietatud inimestele olid kohale saabunud kits ja hobused, kellest üks vedas inimesi ka vankril. Ka saate teemaks sai mustlaslaager.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles